Kinderopvang Avonturijn

Stichting Kinderopvang Avonturijn biedt in Vorden Speel-/Leergroep en Buitenschoolse Opvang aan op OBS De Dorpsschool in Vorden.

BSO Vesta is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Op woensdag voegt de locatie samen met BSO Aquarius aan Het Hoge in Vorden.
Wij sluiten aan bij de schooltijden en zijn geopend tot 18.30 uur.

Avonturijn biedt u de volgende mogelijkheden:

Voorschoolse opvang van 7.00 uur tot 8.30 uur

Naschoolse opvang inclusief vakantieopvang(gedurende 12 vakantieweken)

Opvang exclusief vakantieopvang maar wel inclusief studiedagen, mits de studiedag valt op de dag dat uw kind normaal gesproken de BSO zou bezoeken

Flexibele opvang; opvang op de dagen dat u het nodig heeft. Na school of tijdens vakanties.

Stichting Kinderopvang Avonturijn biedt op OBS De Dorpsschool op de maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend Speel-/leergroep aan voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

De tarieven en alle andere informatie over onze organisatie kunt u vinden op: www.avonturijn.nl

Indien u interesse heeft, bent u altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de locatie.

Voor informatie over planning en plaatsing of voor een vrijblijvende offerte, kunt u contact opnemen met kinderopvang Avonturijn afdeling planning & klantcontacten:

tel. 0573-760200 of een mailtje naar info@avonturijn.nl

Gegevens van de locatie: