Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 dagen geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

Ook Kjeld, de jeugdburgemeester van Bronckhorst, moet thuis blijven. Dat is soms best saai. Daarom heeft hij wat tips.

Kjeld: โ€œRond half 9 begin ik aan mijn huiswerk. Van school krijg ik een mail met wat we deze dag allemaal moeten doen. Meestal is het werk om 12.00 u wel af. Tussendoor ga ik even naar buiten.

Wat is er allemaal thuis te bedenken om te doen?
- Via de bibliotheek kun je nu online Ebooks lezen of naar een luisterboek luisteren. Dit is voor iedereen, รณรณk als je geen lid bent van de bieb
- Gelukkig is het goed weer en spelen we veel buiten. Probeer eens om met de dingen die je al hebt een nieuw spel te bedenken
- Ook spelen we veel spelletjes, soms een spelletje wat snel klaar is, soms een spelletje wat langer duurt. Puzzelen of een denkspelletje is ook leuk om te doen.
- Ik vind het fijn om via de school-inlog te chatten of videobellen met mijn klasgenoten. Zo kunnen we elkaar toch even spreken
- Verder kun je in de woonkamer of in de tuin sporten. Er staan veel filmpjes met voorbeelden op youtube.

De beste tip: blijf thuis en blijf gezond samen!โ€

Groetjes van Kjeld, jullie jeugdburgemeester

youtu.be/ikdAihSd2tE

Video image

7 dagen geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

Hopelijk zien we jullie snel weer!
Groetjes van alle meesters en juffen!๐Ÿ˜„
... Bekijk meerBekijk minder

Hopelijk zien we jullie snel weer!
Groetjes van alle meesters en juffen!๐Ÿ˜„

Ik denk dat de kinderen andersom ook missen! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ Houd vol! ๐Ÿ€

Wat lief! Is wederkerig denk ik! Goed bezig hoor! Succes!

Milou zegt: bedankt!

Max mist school heel erg

๐ŸฅฐLief!

Echt wel โค

โค๏ธ

View more comments

2 maanden geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

Wij bundelen onze krachten in Zutphen voor een structurele investering in het onderwijs.
petities.nl/petitions/onderwijspetitie

https://petities.nl/petitions/onderwijspetitieImage attachment

3 maanden geleden

OBS De Dorpsschool Vorden