Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vandaag kwam de gele verhalenbus bij ons op bezoek. De kinderen van groep 1 t/m 4 kregen in de bus een leuk verhaal voorgelezen over Moppereend. 📔 Het was erg gezellig! ... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

Het team van De Dorpsschool wenst iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling! ... Bekijk meerBekijk minder

Dank je wel voor jullie hetzelfde gewenst

2 maanden geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

Afgelopen week stond er ineens een bouwkeet op het plein. Elke dag zagen we weer wat anders in en om de bouwkeet. Vanmorgen werden we verrast door Sinterklaas en zijn pieten die daar hadden geslapen. We hebben een gezellige dag met elkaar gehad! ... Bekijk meerBekijk minder

Fijn dat de roetveeg Pieten op school kwamen!

Briljant! 😂👍🏼

2 maanden geleden

HERINNERING:
Op woensdag 13 november a.s. organiseren we op de Dorpsschool een ouderavond over mediawijsheid. Hoe vind ik een goeie balans tussen de mooie kanten van het internet en de gevaren? Wel of geen smartphone? Dit is zomaar een greep van vragen waarop u antwoord zou kunnen krijgen. Het is een nuttige avond voor ouders met jonge- en oudere kinderen.

Vanaf 19:15 uur bent u van harte uitgenodigd om met een kop koffie/ thee in te lopen. Om 19:30 uur starten we en de eindtijd is rond 21:30 uur. We hopen u te mogen verwelkomen!
... Bekijk meerBekijk minder

HERINNERING:

3 maanden geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

Jullie kinderen zijn voor ons topprioriteit! #investeerinonderwijs #nietonsakkoord ... Bekijk meerBekijk minder

Jullie kinderen zijn voor ons topprioriteit! #investeerinonderwijs #nietonsakkoordImage attachment
Laad meer