Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 weken geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

De poorten van De Dorpsschool zijn vanmiddag op slot gegaan, maar we kijken stiekem alweer uit naar volgend jaar, waarin we met 1 of 2 kinderen meer starten dan het afgelopen jaar. ‘De Dorpsschool groeit’, kunnen we vanaf vandaag met gepaste trots zeggen! Dat hebben we vanmiddag gevierd met een glaasje bubbels!

We bedanken de kinderen en ouder(s)/verzorger(s) voor hun inzet en vertrouwen in dit bijzondere jaar. We sluiten af met een prachtige bos bloemen van de ouders en een goed gevoel. Het is nu tijd voor een welverdiende vakantie!

Tot 31 augustus!

Het team van De Dorpsschool
... Bekijk meerBekijk minder

Tot 31 augustus!

Het team van De DorpsschoolImage attachment

Geef een reactie

Lieve allemaal, bedankt voor dit heerlijke schooljaar voor Lieke. Ze vind het jammer dat het vakantie is en haar klas en juffen een tijd niet ziet. Vorig jaar was het een stap naar deze 'nieuwe school' voor Lieke. Wat hebben jullie haar met liefde en warmte ontvangen. Wij hebben van deze keuze geen seconde spijt gehad. Bedankt voor dit jaar! Nu allemaal lekker welverdiend genieten! Tot na de zomervakantie! 😎☀️ Rinze - Irma en Lieke

Bedankt voor het goede schooljaar ondanks de vreemde omstandigheden. Bedankt voor toegewijde inzet van alle leerkrachten. Mooie en zonnige vakantie gewenst voor iedereen 🌸

Heel erg bedankt voor alles het afgelopen half jaar voor onze zoon!! Hele fijne vakantie gewenst

Fijne vakantie!

Fijne vakantie allemaal!

Fijne vakantie! Geniet er lekker van!

Fijne vakantie allemaal!

Jullie ook een hele fijne vakantie!!

Fijne vakantie gewenst

Fijne vakantie voor jullie allemaal

Dat is goed nieuws! Fijne vakantie

View more comments

1 maand geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

Dinsdag 16 juni, heeft dhr. Rinus Ilbrink, het verzamelalbum ‘Vriendelijk Vorden’ aangeboden aan De Dorpsschool. Hij deed dat uit naam van de vereniging ‘Oud Vorden’. Hierbij danken we de vereniging hartelijk voor dit mooie gebaar. We zullen het album onder de aandacht van de kinderen brengen, zodra de meer dan 300 plaatsjes zijn ingeplakt. ... Bekijk meerBekijk minder

4 maanden geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

Wat een prachtige tekeningen en brieven hebben jullie voor een ander gemaakt! Inmiddels zijn ze verstuurd naar o.a. Schavenweide, Sensire, Hynendeal en mensen die strijden tegen kanker. Toppers zijn jullie! ... Bekijk meerBekijk minder

Geef een reactie

Wat een leuk idee! Daar zullen veel mensen van genieten!

Leuk!

4 maanden geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

Ook Kjeld, de jeugdburgemeester van Bronckhorst, moet thuis blijven. Dat is soms best saai. Daarom heeft hij wat tips.

Kjeld: “Rond half 9 begin ik aan mijn huiswerk. Van school krijg ik een mail met wat we deze dag allemaal moeten doen. Meestal is het werk om 12.00 u wel af. Tussendoor ga ik even naar buiten.

Wat is er allemaal thuis te bedenken om te doen?
- Via de bibliotheek kun je nu online Ebooks lezen of naar een luisterboek luisteren. Dit is voor iedereen, óók als je geen lid bent van de bieb
- Gelukkig is het goed weer en spelen we veel buiten. Probeer eens om met de dingen die je al hebt een nieuw spel te bedenken
- Ook spelen we veel spelletjes, soms een spelletje wat snel klaar is, soms een spelletje wat langer duurt. Puzzelen of een denkspelletje is ook leuk om te doen.
- Ik vind het fijn om via de school-inlog te chatten of videobellen met mijn klasgenoten. Zo kunnen we elkaar toch even spreken
- Verder kun je in de woonkamer of in de tuin sporten. Er staan veel filmpjes met voorbeelden op youtube.

De beste tip: blijf thuis en blijf gezond samen!”

Groetjes van Kjeld, jullie jeugdburgemeester

youtu.be/ikdAihSd2tE