Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

We zijn heel erg trots om te kunnen melden dat we dit jaar een groei doormaken van 2 leerlingen; naar 104 in totaal! Dat is best bijzonder, omdat er een grote 8e groep is uitgestroomd naar het VO en er nog steeds sprake is van geboortekrimp in de regio.
Uit het oudertevredenheidsonderzoek van september/oktober 2020 blijkt dat ouders onze school gemiddeld met een 8.2 waarderen. Wij zijn daar heel tevreden over!

Mocht u ook graag een keer kennismaken met de medewerkers en de daltonwerkwijze van De Dorpsschool en van de peuter-speelleergroep van Avonturijn, dan bent u van harte welkom! Tijdens een kennismakingsgesprek met rondleiding houden we natuurlijk rekening met de COVID19-maatregelen.

U kunt hiervoor contact opnemen met de directeur van de school, Marit Ranzijn via info@dorpsschool.

Op onze site (www.dorpsschool.nl) vindt u veel informatie over de school en een sfeerimpressie van onze nieuw ingerichte hallen en het talentenlab. Leuk om alvast te bekijken!

Wij ontmoeten u graag!

... Bekijk meerBekijk minder

Wij ontmoeten u graag!

Geef een reactie

Terecht trots en dik verdiend! Nog altijd erg blij dat wij onze dochter hebben laten overstappen naar deze school! Ze is met vrolijkheid, liefde en vertrouwen helemaal tot bloei gekomen de laatste 2 jaar ♡ Rinze Keeris

3 maanden geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

De poorten van De Dorpsschool zijn vanmiddag op slot gegaan, maar we kijken stiekem alweer uit naar volgend jaar, waarin we met 1 of 2 kinderen meer starten dan het afgelopen jaar. ‘De Dorpsschool groeit’, kunnen we vanaf vandaag met gepaste trots zeggen! Dat hebben we vanmiddag gevierd met een glaasje bubbels!

We bedanken de kinderen en ouder(s)/verzorger(s) voor hun inzet en vertrouwen in dit bijzondere jaar. We sluiten af met een prachtige bos bloemen van de ouders en een goed gevoel. Het is nu tijd voor een welverdiende vakantie!

Tot 31 augustus!

... Bekijk meerBekijk minder

Tot 31 augustus!

Het team van De DorpsschoolImage attachment

Geef een reactie

Lieve allemaal, bedankt voor dit heerlijke schooljaar voor Lieke. Ze vind het jammer dat het vakantie is en haar klas en juffen een tijd niet ziet. Vorig jaar was het een stap naar deze 'nieuwe school' voor Lieke. Wat hebben jullie haar met liefde en warmte ontvangen. Wij hebben van deze keuze geen seconde spijt gehad. Bedankt voor dit jaar! Nu allemaal lekker welverdiend genieten! Tot na de zomervakantie! 😎☀️ Rinze - Irma en Lieke

Bedankt voor het goede schooljaar ondanks de vreemde omstandigheden. Bedankt voor toegewijde inzet van alle leerkrachten. Mooie en zonnige vakantie gewenst voor iedereen 🌸

Heel erg bedankt voor alles het afgelopen half jaar voor onze zoon!! Hele fijne vakantie gewenst

Fijne vakantie!

Fijne vakantie allemaal!

Fijne vakantie! Geniet er lekker van!

Fijne vakantie allemaal!

Jullie ook een hele fijne vakantie!!

Fijne vakantie gewenst

Fijne vakantie voor jullie allemaal

Dat is goed nieuws! Fijne vakantie

View more comments

4 maanden geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

Dinsdag 16 juni, heeft dhr. Rinus Ilbrink, het verzamelalbum ‘Vriendelijk Vorden’ aangeboden aan De Dorpsschool. Hij deed dat uit naam van de vereniging ‘Oud Vorden’. Hierbij danken we de vereniging hartelijk voor dit mooie gebaar. We zullen het album onder de aandacht van de kinderen brengen, zodra de meer dan 300 plaatsjes zijn ingeplakt. ... Bekijk meerBekijk minder

6 maanden geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

Wat een prachtige tekeningen en brieven hebben jullie voor een ander gemaakt! Inmiddels zijn ze verstuurd naar o.a. Schavenweide, Sensire, Hynendeal en mensen die strijden tegen kanker. Toppers zijn jullie! ... Bekijk meerBekijk minder

Geef een reactie

Wat een leuk idee! Daar zullen veel mensen van genieten!

Leuk!

Laad meer