Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

6 dagen geleden

HERINNERING:
Op woensdag 13 november a.s. organiseren we op de Dorpsschool een ouderavond over mediawijsheid. Hoe vind ik een goeie balans tussen de mooie kanten van het internet en de gevaren? Wel of geen smartphone? Dit is zomaar een greep van vragen waarop u antwoord zou kunnen krijgen. Het is een nuttige avond voor ouders met jonge- en oudere kinderen.

Vanaf 19:15 uur bent u van harte uitgenodigd om met een kop koffie/ thee in te lopen. Om 19:30 uur starten we en de eindtijd is rond 21:30 uur. We hopen u te mogen verwelkomen!

HERINNERING:

OBS De Dorpsschool Vorden

Jullie kinderen zijn voor ons topprioriteit! #investeerinonderwijs #nietonsakkoord ... Bekijk meerBekijk minder

Jullie kinderen zijn voor ons topprioriteit! #investeerinonderwijs #nietonsakkoordImage attachment

OBS De Dorpsschool Vorden

Vandaag staakt het team van de Dorpsschool. De afgelopen dagen hebben wij met de kinderen gesproken over de redenen waarom wij staken. Op onze school hebben wij het geluk dat wij voor elke groep leerkrachten hebben, maar op veel scholen is dit niet (altijd) het geval. Een invalkracht krijgen is dan fijn, maar ook dat wordt steeds lastiger. De kinderen hebben nagedacht, geschreven en getekend over wat je van een echte leerkracht leert. Prachtig om te zien hoe kinderen hierover nadenken en het kunnen verwoorden en verbeelden. De tekeningen en brieven hebben we opgestuurd naar het ministerie van Onderwijs.
#nietonsakkoord #investeerinonderwijs

Super! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ

Top!!

2 maanden geleden

OBS De Dorpsschool Vorden

Directrice Marit vertelde vanmorgen over haar favoriete boek 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft.' Terwijl Bo uit groep 5 dit boek aan de school voorlas, kwam meester Jasper eindelijk op school. Hij was dit weekend op reis geweest en had allerlei boeken in zijn koffer. Die boeken had hij dit weekend allemaal gelezen en nu deelde hij ze uit aan de groepen. En zo kan de Kinderboekenweek beginnen!๐Ÿ“š ... Bekijk meerBekijk minder

Leuk! Veel leesplezier iedereen๐Ÿ“–๐Ÿ“š๐ŸŽ‰

Wat super bedacht!! Veel plezier met de kinderboeken!!!

Laad meer