Leerlingraad

Wij zijn Diede, Kato, Luana, Cas, Matthias, Ruben, Quinten en Sarah, allemaal leerlingen uit groep 5-6 en 7-8.

Dit schooljaar (2021/2022) vormen wij de leerlingenraad van De Dorpsschool. We zijn door de andere klasgenoten gekozen, nadat wij in de klassen hebben verteld waarom wij het belangrijk vinden om een plaats te krijgen in de leerlingenraad.

Als leerlingenraad vinden wij het belangrijk dat kinderen zich fijn voelen op school. Daar doen we ons best voor!

Om dat te bereiken kunnen wij met onze klasgenoten praten over wat in school beter kan en wat juist goed gaat. Het is dus ook belangrijk dat we goed naar elkaar luisteren.

Als leerlingenraad zitten we samen met een aantal juffen/meesters in b.v. de Sinterklaas- en Kerstcommissie. Wij mogen daarin meedenken over de organisatie en helpen bij het uitvoeren van deze feestdagen. Als je een leuk idee hebt of een bepaalde vraag dan weet je ons nu te vinden.